56553750 firmapost@botnen.no

Spar verdifull plass med skyvedører

Skyvedør er en funksjonell og plassbesparende løsning. For små rom vil det være lurt å velge fronter med glass, da dette gir mer romfølelse og mulighet for mer lysinnslipp. Montering av skyvedører er forholdsvis enkelt, men krever litt planlegging på forhånd.
Kilde: Scanflex / Harmonie
FOTO: SCANFLEX

Hvorfor velge en skyvedør

En skyvedør er en flott løsning når man ønsker å spare plass. En hengslet dør opptar ca 1,2kvm gulvplass og 0,8 løpemeter møbleringsbar vegg for å svinge 180 grader. Dette er plass man kan få utnyttet på bedre måter ved å bruke skyvedør. I en skyvedør «forsvinner» dørbladet inn i veggen og du får mer gulvplass og plass til å møblere. Løsningen passer både til moderne og minimalistisk stil.

FOTO: SCANFLEX

Mer lysinnslipp med skyvedører

FOTO: HARMONIE

Standard mål

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal måle åpningen på døren. Nedenfor gir vi deg en god oversikt over standardmål på innerdører. Er dine utvendige karm-mål og dørbladmål som på listen, samsvarer de med standard mål. Alle mål er i cm.

Velg din favorittdør

Nesten alle innerdører som tilbys gjennom Snekkern kan gjøres om til skyvedører. Sjekk utvalget hos  HARMONIE og SCANFLEX.

FOTO: SCANFLEX

Veiledning får du hos forhandler

Hos Snekkern kan du alltid få god hjelp og veiledning ved valg av dører, enten du ønsker nye nytt og moderne eller søker det litt mer klassiske og tradisjonelle.  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.